Maart 2018

"Marcel Luntungan, wellicht beter bekend onder de naam Marsmelody, heeft gezongen en gespeeld tijdens onze Herinneringsmiddagen in maart van dit jaar in Edam en Middenbeemster.

Hij weet met zijn prachtige stem en gitaarspel een wondermooie sfeer te creëren en verbinding te zijn van de verhalen van de nabestaanden over hun dierbaren."

Carla en Fleur, Symfonie uitvaarten

ONTMOETINGSMIDDAG VOOR LOTGENOTEN O.O.K.  ELST (GLD)

Marcel Luntungan (Bussumse singer-songwriter) verzorgde afgelopen zaterdag een muzikale middag voor onze vereniging Ouders van een Overleden Kind. Er waren veel lotgenoten, sommigen bekend met onze vereniging, anderen waren er voor de eerste keer. Wij hebben deze middag ervaren als een mooie ontmoeting van mensen met verschillende achtergronden, met ieder zijn/haar eigen verlieservaring, langer geleden of heel kort geleden.
>We luisterden naar een gedicht van Marinus van den Berg “Nog eenmaal” en de middag werd afgesloten met een gedicht van Hans Stolp.
Het beleven van Marcel’s muziek en zang, het tussendoor praten met elkaar over de pijn die we voelen, het onbegrip dat we soms ontmoeten en het luisteren naar elkaar, opende harten. We voelden ons verbonden met elkaar.
We hebben geluisterd naar de liedjes:

– Ik Hoop Dat Je Niet Alleen Bent van Jean Bosco Safari– The Water is Wide ( Traditioneel Iers lied)– Afscheid Nemen Bestaat Niet ( Marco Borsato)– Tears In Heaven ( Eric Clapton)– Mag ik dan bij jou ( Claudia De Breij)– You’ve Got a Friend ( Carole King)– Met Mijn Ogen Dicht ( Ralph van Manen)

Enkele reacties van lotgenoten:

“Marcel bewees weer op deze middag dat je door middel van muziek snel en heel dichtbij je gevoel kunt komen. Geweldig! Een aanrader!”“Wij vonden het een hele fijne middag, warm, sfeervol en de mensen die dat wilden konden hun verhaal kwijt”“Wij vonden het een mooie middag”“Voor herhaling vatbaar”“Ik vond het een indrukwekkende bijeenkomst. Goed dat deze er zijn vooral voor nieuwe mensen”Marcel Luntungan : BEDANKT!

December 2016

Marcel Luntungan trad op tijdens onze jaarlijkse herdenkingsavond in december. Dit jaar was het thema ‘bloemen’. Samen met Marcel hebben we deze avond ook muzikaal voorbereid. De inbreng van Marcel was daarbij heel belangrijk. Ook zijn instrumentale bijdragen tijdens de lichtjesceremonie was prachtig en invoelend. Marcel verleende niet alleen zijn muzikale medewerking, hij dacht ook mee, zodat alle elementen tot één geheel werden. Marcel is naast een goede muzikant en zanger een warm en betrokken mens.

Hanne van den Berge, Uitvaartleider
Uitvaartverzorging uVz, Hoogland, www.uitvaartverzorginguvz.nl

December 2016

Marcel is instaat met zijn stem je in het hart te raken.
De rust en overtuiging waarmee hij de liederen ten gehore brengt kalmte in je ziel.
Hij begeleidt zichzelf op virtuose manier op zijn gitaar.
Marcel is er ieder jaar tijdens onze herdenking.
De nabestaanden complimenteren ons met de muziekkeuze en daarmee Marcel.
De samenwerking is altijd warm en hartelijk!
Marcel veel dank.

Marjo Klarenbeek
Uitvaartonderneming Snijders, Kerkweg 14 in Maarssen

 

Familie Beukeboom

“ik wilde je zelf even persoonlijk bedanken voor de prachtige nummers die je gisteren op de uitvaart van mijn vader gezongen hebt.

De manier waarop jij dit doet en de persoon die jij bent zijn echt heel bijzonder. Het heeft mij echt zoveel steun en kracht gegeven om deze dienst te kunnen volbrengen zoals dat ik graag voor mijn vader wilde en om nu zelf door te kunnen. Zelfs mijn "stoere"zoon van bijna 20 die zich nog niet echt had geuit over het verlies van zijn opa, kon eindelijk zijn verdriet uiten bij het horen van jouw liedjes.

We hebben een mooie combinatie met de kerkdienst gemaakt en van de aanwezigen ook alleen maar complimenten gehad. Iedereen was ook vol lof over jouw inbreng, hadden ze nog niet eerder mee gemaakt.

Denk dat we goed hebben laten zien met elkaar dat het allemaal niet zo strak hoeft en dat de dood bij het leven hoort.”

Ingrid Beukeboom

 

 

Familie De Vries

“Beste Marcel,

We kijken op het afscheid van onze moeder met verdrietige maar warme gevoelens terug. En daar heb je zeker aan bij gedragen. De wijze waarop jij je opstelde, de bescheidenheid, het respect naar onze moeder, de intentie waarmee jij de songs hebt vertolkt, petje af. De reacties bij de condoleance waren dan ook erg positief over jou.

Een hartelijke groet,

Jack & Ineke de Vries, Ria de Vries”

 

 

"Beste Marcel,
vandaag zag ik je spelen en zingen bij de afscheidsdienst van Sabine. Ik was erg onder de indruk van je muzikale
bijdrage aan dit afscheid, het maakte het geheel extra persoonlijk, warm en mooi. Vooral "Pastorale " en het lied "Ik pluk de dag"
van Liesbeth List maakten veel indruk op mij. Mijn complimenten!
Marjan" 

 

"Beste Marcel,
Wij willen jou graag bedanken voor je muzikale bijdrage aan onze diploma uitreiking. Los van jouw muzikale talent, je prachtige
stem en fijngevoeligheid heb jij de gave om met volle aandacht aanwezig te zijn en je af te stemmen op de sfeer van de avond. Je
bent flexibel en suggesties blijven welkom. Wat willen we nog meer?
Hartelijke groet
Riet Fiddelaers-Jaspers en Sabine Noten
Opleiding Land van Rouw" 

Wilt u contact met Marsmelody?

Mail of bel tel. 06-52171070.

 

dummy

Top